Шеф Виктор Ангелов даде последен шанс на женския отбор в Кухнята на Ада

Последно предупреждение отправи шеф Виктор Ангелов към целия женски отбор в Hell’s Kitchen. След поредното им разочароващо представяне по време на вечерната резервация, застрашени от изгонване бяха темпераментната Царина, собственичката на два ресторанта и четири магазина в Пловдив Светла и Мисис Баба - Магдалена. Строгият, но справедлив властелин в Кухнята на Ада реши да ги помилва, но ги увери, че това ще бъде финалният им шанс да покажат какво могат в състезанието.

Изабел Овчарова-Изи: Любовта е най-важното нещо в живота

Денят за Червените дяволи, както те сами се наричат, започна с мастър клас от “Ангелите на шеф Ангелов” - шеф Светла, шеф Никола и шеф Дани Спартак. След него червените трябваше да пресъздадат съвършено показаните им рецепти. Най-слабо със задачата се справиха Светла и младата брокерка Симона, които се наредиха рамо до рамо с Царина и колоритния Чоткин като горди притежатели на оранжеви престилки тази седмица.

Четиримата номинирани получиха шанс да отвоюват своите куртки обратно и в края на кулинарната задача се спасиха Чоткин и Светла. Царина и Симона трябваше да поведат двата отбора към успешно изпълнение на поръчките на всички гости.

Номинациите валят една след друга в новия епизод на Hell’s Kitchen

Начело на Червените застана Царина, а Сините поведе Симона, която се надяваше да получи шанс да докаже себе си. Сценарият в женския отбор се оказа добре познат, а хаоса и вътрешните конфликти бързо взеха превес. По напълно противоположен начин се разви вечерта за Симона и мъжкия отбор, който въпреки някои дребни турбуленции, успя да издаде всички свои поръчки и да изпрати гостите си доволни и с усмивка на лице.

Утре в най-известния ресторант в България ще влезе цяло съзвездие от големи имена, начело със световния шампион и рекордьор по вдигане на тежести Карлос Насар, Тервел Пулев и участниците от “Игри на волята” 5 - Мартин Николов - Елвиса, Денислава Велкова, Крум Апостолов и Моника Николаева.

Кой ще се раздели с мечтата за първото място? Кой ще се осмели да забави поръчката на Тервел Пулев? Гледайте вълнуващия епизод на Hell’s Kitchen 6 утре вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.