Гледайте "Принцът на мечтите" от 12.30 и премиерната лента "Магията на барбекюто" от 14.15 ч. този понеделник по NOVA

Изпълнен с емоции следобед предстои за зрителите този празничен понеделник по NOVA със звездата от хитовия сериал на Алън Соркин „Нюзрум” Меган Парк и популярният актьор от поредиците „Антураж” и „Деграси: Следвашо поколение” Джонатан Келц в романтиката „Принцът от мечтите“.

Меган Парк влиза в ролята на Сузана, която с удоволствие приема помощта на красивия непознат Нейт, докато работи в магазина на родителите си в малкия град Джорджия. Когато искрите на любовта между двамата започват да се разпалват, ненадейно в пресата се появява тяхна обща снимка. Сузана е шокирана от последиците, които има този кадър. Нейт спешно е извикан от майка си да се завърне у дома за…коронацията му като крал на Камбрия.

Киномаратонът този понеделник продължава в 14.15 ч. с романтичната комедия на режисьора Филип Ганьон "Магията на барбекюто". В премиерната за ефира лента ще проследим предизвикателствата, пред които ще се изправи Лора, амбициозна млада жена, която работи като маркетинг изпълнителен директор в Чикаго. Тя е изпратена да надзирава кулинария в малък град в средния запад и да примами Джим, собственик на местното барбекю, да й позволи да лицензира тайния сос за барбекю на семейството му. Докато два много различни свята се сблъскват, с капка доверие и пръски на взаимно възхищение, едно новооткрито приятелство бавно се маринова в нещо много по-смело и сладко. 

Не пропускайте романтичните заглавия "Принцът на мечтите" от 12.30 и "Магията на барбекюто" от 14.15 ч. този понеделник по NOVA