Актрисата разказва за емоциите в хитовото предаване за звездни имитации и споделя как успява да се справи с предизвикателствата в шоуто

Елена Атанасова е добре позната на аудиторията на NOVA, която не пропуска сериала All Inclusive, на феновете на българския театър, а също така и на стотиците хиляди почитатели на „Като две капки вода“. В студиото на „Здравей, България“ комедийната актриса разказва как успява да влезе в образите на Адел, Пинк, Светльо Витков и на Ваня Костова. За нея е интересен прехода, през който преминава влизайки в един образ, последван от следващия. В школата на „Като две капки вода“ участниците се научават за кратко време да забравят предишния и да започнат да работят по следващия.

„Беше ми много приятно да бъда в кампанията на всички от Тоника СВ. Помогна ми присъствието им. Те сякаш ме прегърнаха на сцената и ми бяха голяма опора. Емоцията винаги ме носи във всички образи, които трябва да пресъздам, но във случая, когато трябва да бъдат изпети певци, които вече не са сред нас, вълнението е още по-голямо. Аз съм си най-големият критикар и си казвам, че винаги може и по-добре. Перфекционист съм и винаги искам още и още“, разказва за емоцията да се превъплъти в образа на Ваня Костова на последния лайв на „Като две капки вода“.

Влади Зомбори: Най-голямата победа за мен е любовта на публиката

Каква е разликата между театралната сцена и тази на „Капките“?

„Капките“ са школа за мен и още едно актьорско майсторство, през което преминавам през тези месеци. Извадиха ме от зоната ми на комфорт, тъй като аз в театъра съм от много години и познавам всички правила, докато тези, през които преминавам са съвсем различна емоция. Имам огромен порив да пея и някога като малка исках да стана певица, но сега в шоуто имам много кратко време от седмица, за да извадя есенцията и да се подготвя за едни 2-3 минути песен на сцената“, разказва Елена.

Участничката споделя, че е искала да стане оперна певица, но след като се е снимала като дете в една италианска продукция, е взела решението да бъде актриса. Дебютът й е едва на 12 години в българо-италиански сериал, благодарения на който се потапя дълбоко в света на телевизионните предавания и сериали.

Безброй звезди заблестяха в Нощта на българските дуети в „Като две капки вода

Елена е щастлива от избора на Бутона на Късмета, който определя следващата седмица да влезе в образа на Силвия Кацарова и да изпълни песента „Топъл дъжд“.

„Обичам тази песен и знам припева за момента. Истината е, че няма нищо лесно за пеене. Трудно е да се направи имитацията на гласа и всъщност това за мен е най-голямото предизвикателство. Трудни ми бяха и мъжките образи“, категорична е актрисата.

Актрисата участва в пиесата „Мистерия с кон“, чиято предпремиера е на 11 април, четвъртък, а в петък 12 април е премиерата на постановката на сцената на Сатиричния театър „Алеко Константинов“. Текстът на пиесата е на Стефан Цанев, а режисурата на Анастасия Събева.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.