Зрителите ще разберат кой е убиецът утре вечер от 22:00 ч. по NOVA

След 11 епизода, изпълнени с множество мистериозни обрати, смразяващи улики и интензивни емоции, този четвъртък в 22:00 ч. предстои дългоочакваната развръзка в „Есента на демона“. Хитовата криминална поредица ще държи феновете под напрежение до последната секунда. Разкриването на убиеца ще бъде съпътствано от много драматични моменти и критични ситуации, а животът на голяма част от героите ще бъде поставен в опасност.

Финалът на „Есента на демона“ – Каква ще бъде съдбата на любимите персонажи от хитовия сериал?

Темата за справедливостта в големия финал на „Есента на демона“ ще бъде пречупена през необичайна призма. Всеки от персонажите ще преосмисли значението на тази дума, а различното тълкувание на убиеца ще се окаже водещо при всяко от зловещите му действия и зловещи убийства.

Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) ще открият скривалището на престъпника, но това ще е само началото на едно от най-напрегнатите и емоционални събития в целия сезон. Двамата ще се озоват в неочаквана клопка и ще им се наложи да платят непосилна цена, за да получат отговори на въпросите си.

Ирмена Чичикова: Героинята ми в „Есента на демона“ влиза във всяка ситуация със странно удоволствие

Междувременно Харитонов (Димо Алексиев) и Заимова (Христина Апостолова) също ще опитат да стигнат до убиеца, но първата им среща с него ще се превърне в истински екшън. Опасна престрелка ще покаже уменията на опитните полицаи, но въпреки това един от тях ще бъде ранен. Каква ще бъде развръзката за двамата разследващи?

Кой ще се окаже серийният убиец? Дали е действал сам, или е имал съучастници? Какво ще се случи с Мия и Филип? Ще бъде ли заловен извършителят или ще успее да се измъкне? Коя ще е последната му жертва? Защо е извършил зловещите убийства и какво е искал да демонстрира с тях?

Липсващи останки разкриват името на убиеца в „Есента на демона“

Не пропускайте и специалната рубрика за „Есента на демона“ утре в „На кафе“. Деси Жаблянова ще разговаря с Теодора Духовникова на снимачната площадка на сериала във Велико Търново. Преди това в „Здравей, България“ зрителите на NOVA ще разберат какво още могат да очакват от финала от актьора Асен Блатечки и режисьора на криминалната поредица Павел Г. Веснаков.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Есента на демона“ за актуални новини.