Връзката между всички жертви става ясна седмица преди големия финал

Резките движения на убиеца предизвикат съдбоносни последствия в новия епизод на „Есента на демона“ този четвъртък от 22:00 ч. по NOVA. Седмица преди големия финал на криминалната поредица ключови разкрития ще излязат наяве и пъзелът на престъплението ще започне да се подрежда в полза на полицията.

Тони Наумовски: Ролята ми в „Есента на демона“ ме докосна силно

Търновският университет ще отведе Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) към поредица от снимки, които ще разкрият връзката между всички жертви до този момент. Миналото ще се окаже основната липсваща частица, която може да отведе разследващите крачка по-близо до истината. Отварянето на няколко гроба и намерените липсващите останки ще свалят маската на предполагаемия сериен убиец.

Мия и Филип – отстранени от разследването в „Есента на демона“

Тороманов (Мариан Вълев) ще се укрие след нападението, но оглед в къщата му ще извади на бял свят доказателства за дългогодишна злоупотреба с власт. Преди да отнесат намерените улики в полицията, Заимова (Христина Апостолова) и Харитонов (Димо Алексиев) ще поискат личен разговор с доскорошния си началник, но гледката, която ще заварят на влизане в скривалището му, ще ги остави без думи. 

Асен Блатечки и неговият доберман - тандем в живота и в „Есента на демона“

Междувременно съпругът на съдия Елдърова ще разпознае нападателя на Тороманов, а показанията му ще помогнат за бързото изготвяне на фоторобот, който ще даде нови надежди за положителен изход на разследването. Дали това ще се окаже правилната следа, или детективите отново ще бъдат подведени от острия ум на убиеца?

Каква е връзката между всички жертви? Какво крие миналото и какво ще намерят Мия и Филип в университета? Чии гробове ще бъдат отворени и какво ще разкрият останките? Кого ще залови полицията и до какви нови улики ще стигне? Ще има ли още една жертва във Велико Търново? – разберете този четвъртък в 22:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Есента на демона“ за актуални новини.