Страховити следи и опит за поредно убийство в новия епизод на криминалната поредица

Смразяващи нападения, поредица от неочаквани рокади в полицейското управление и мистериозни знаци предизвикват смут в зловещото разследване на мистериозните убийства във Велико Търново в „Есента на демона“ този четвъртък от 22:00 ч. по NOVA.

Грудов (Веселин Петров) ще използва умело намереното видео на Тороманов (Мариан Вълев) и Елдърова, за да изнуди шефа си. След няколко добре премерени хода на амбициозния полицай, позициите и досегашната власт в полицейското управление ще претърпят внезапни промени. Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) ще бъдат отстранени от разследването, а Тороманов ще трябва да поеме отговорност за действията си пред по-висшестоящите.

Пореден зловещ удар на серийния убиец в „Есента на демона“

Зловещото нападение над прокурор Кавалджиев (Симеон Лютаков) ще изправи полицията пред поредните загадъчни знаци. След необмислените действия на Мия към библиотекаря, разследването няма да може да разчита на знанията му и това ще забави допълнително разгадаването на посланието на извършителя.

Един от основните герои ще намери странни следи и предмети около дома си, което несъмнено ще го наведе на мисълта, че именно той е набелязан да бъде следващата жертва. Въпреки професионалния му опит и уменията за самозащита, неочаквано нападение ще го изненада в гръб и животът му ще виси на косъм. Ще успее ли да се измъкне и да хване извършителя на атаката?

Отвличане и шокиращо прощално писмо в „Есента на демона“

Какво ще се случи с Тороманов? Кой поема властта в полицейското управление във Велико Търново? Как ще реагират Мия и Филип на новината, че са отстранени и какви са причините за това? Какво ще се случи с Кавалджиев? Кой ще намери зловещите улики до дома си и ще успее ли да се спаси? Кои са новите заподозрени? – разберете в епизода на „Есента на демона“ този четвъртък в 22:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Есента на демона“ за актуални новини.