Гледайте "Омагьосване" от 13.00 ч, и "Зулендър 2" от 15.00 ч. по NOVA

Съботният киноследобед ще стартира с добрата вещица Изабел Бигълоу (Никол Кидман), която пристига в Калифорния с една единствена цел – да води нормален живот без магии. Междувременно в Холивуд егоцентричният актьор Джак Уайът (Уил Фарел) се опитва да възвърне престижа си в киноиндустрията, като изиграе Дарин в римейка на успешната продукция „Омагьосване”. Случайна среща мотивира Джак да покани Изабел да изпълни ролята на Саманта в лентата. Истинското му намерение обаче е да изхвърли непозната актриса и да засенчи представянето й. След като Изабел си дава сметка какви са истинските му намерения, тя не се сдържа и му прави магия на Джак. Дали обаче ще реши да му каже истината?

По-късно от 15.00 ч. зрителите ще видят многократният "модел на годината" Дерек Зулендър, който вече е извън прожекторите на славата, но се налага да се върне на подиума, за да спре опасен престъпник. Престъплението на последния е... убийството на тийнидолът Джъстин Бийбър.
В помощ на Дерек са неговият приятел, и някога смъртен враг, Хензел (Оуен Уилсън) и моделът на бельо или всъщност агентът на Интерпол Валентина (Пенелопе Крус). Всички те ще се опитат да намерят престъпния мозък, който убива най-красивите хора в света, сред които и Деми Ловато, Ъшър и Майли Сайръс. Но докато моделите са развълнувани от това да бъдат поканени отново в света на висшата мода, Валентина започва да поставя под въпрос решението си, след като се сблъсква с техните методи.

Не пропускайте "Омагьосване" от 13.00 ч, и "Зулендър 2" от 15.00 ч. по NOVA.