Гледайте новия епизод на кулинарното шоу тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

В четвъртък домакин в „Черешката на тортата“ ще е ексцентричната, екстравагантна и колоритна Рая Пеева. Тя ще заложи на сигурно и ще приготви семпли, но изпитани във времето ястия. Рая е позната от театъра, киното и за аудиторията на NOVA от сериала „Есента на демона“. Младата жена произхожда от артистично семейство – баща музикант и майка актриса. Рая вече е участвала в „Черешката на тортата“ и опитът ще си каже тежката дума, като няма да допусне домакинята да се превърне в главна героиня в разтърсваща кулинарна драма.

Вечеря с щипка любов от "Мис България 2022" в „Черешката на тортата“

Актрисата ще поднесе на гостите си две салати – едната свежа зелена и втората с домати, краставици и левурда. На масата ще присъстват различни разядки, а основното й ястие ще е препратката й към детството - кюфтета на фурна. За десерт ще поднесе мляко с ориз или т. нар. сутляш.

Българо – грузинска кухня от Росен Янчев в „Черешката на тортата“

Цветната ѝ артистичност ще се пренесе и в кухнята, където, също както на сцената, няма да липсват импровизации. Освен с вкусна храна, чаровната актриса ще впечатли гостите си и с невероятни истории от детството. Каква изненада е подготвила домакинята за звездните си гости и какви оценки ще получи в края на вечерта, гледайте в четвъртък в „Черешката на тортата“ от 20.00 ч. по NOVA.

Потопете се в кулинарната магия на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер в 20.00 ч. в ефира на NOVA.