Зрителите ще могат да проследят церемонията и спектакъла на Годишните музикални награди на БГ Радио на 27 май от 21.00 ч. в ефира на NOVA

На 24 май в деня на Българската азбука, просвета и култура, в студиото на „Здравей, България“ гости са Богдана Трифонова, водеща на „Стартер“ по БГ Радио и Ненчо Балабанов, които дават повече детайли за предстоящата церемония, за плановете, изненадите и многото награди.

Актьорът ще е водещ заедно с Рафи Бохосян на Годишните музикални награди на БГ Радио, а зрителите на NOVA също ще могат да наблюдават церемонията на 27 май от 21.00 ч.

„Сцената ще е феноменална и тя е такава години наред. Много се гордеем, че наградите изглеждат подобаващо, защото целия този дух и празник на българската музика заслужават да изглеждат по същия начин. За това се грижи един специален международен екип, оглавен от Марвин Дайтман, който е арт директор и продуцент на едно от най-бляскавите церемонии на Евровизия в последните години. Това са 22 -те поред годишни награди на БГ Радио“, разказва водещата.

„Изключително съм щастлив, че тази година ще има нов водещ в мое лице. През всички тези години аз съм гласът на БГ Радио. Тази година имам кръгла годишнина – 20 години БГ Радио. Всяка радио станция си има глас, който казва кратките рубрики, елементи и това съм аз. Тази година ми отправиха покана моят глас да се материализира във визия. С Рафи си имаме общ език, хумор и ще импровизираме, но върху стабилен сценарий“, коментира Ненчо Балабанов.

„Очакват ни невероятни изпълнения. Лили Иванова ще излезе на сцената. Мария Илиева също ще е там, Миро, Графа, Дара Екимова, Стефан Вълдобрев, Руши, Михаела Маринова, Михаела Филева – цялото съзвездия български изпълнители. Почти всички ще са с нови песни. Да не забравя Дони и Софи Маринова, които ще направят невероятен дует. Всички могат да гласуват до 25 май в полунощ“, дават повече детайли за участниците в спектакъла гостите.

Не пропускайте церемонията и спектакъла на Годишните музикални награди на БГ Радио на 27 май от 21.00 ч. в ефира на NOVA