Зрителите ще могат да проследят спектакъла на Годишните музикални награди на БГ Радио тази вечер от 21.00 ч.

Лили Иванова откри мащабното събитие с чисто нова песен, чиито композитор е китаристът Ангел Дюлгеров, а домакини на събитието са актьорът Ненчо Балабанов и артистът Рафи Бохосян.

22-те Годишни музикални награди на БГ Радио обещават на зрителите невиждано шоу и бляскаво присъствие на най-отличените български поп и рок изпълнители на сцената през 2024 година. 

Ненчо Балабанов и Рафи Бохосян са водещите на Годишните музикални награди на БГ Радио 2024

Специални изпълнения за церемонията ще представят Любо Киров и Михаела Маринова, Кирил Маричков и Фондацията, Дони и Софи Маринова, DARA и Venci Venc', Дара Екимова, Михаела Филева, Мария Илиева, Миро, Руши, Стефан Вълдобрев, Графа и Молец.

Най-голямото и вълнуващо събитие, посветено на българската музика у нас, се случва благодарение на международен екип ръководен от Марвин Дайтман – творческия двигател, зад някои от най-пищните и зрелищни церемонии на песенния конкурс "Евровизия" през последните години.

Церемонията по връчване на Годишните музикални награди 2024 на БГ Радио се състоя на 26 май, 19:00 ч. в зала Колодрум, Пловдив и ще бъде излъчена на 27 май от 21:00 ч. по NOVA.