Стаси Айви се включва за втора поредна година от бекстейджа на голямото шоу, но тази година има и компания в лицето на Албена Танева

„Нощта на звездите“ се завръща за 13-а поредна година на 1 юни и ще се състои в зала „Арена София“. 650 метра фермени конструкции, върху които е окачено осветлението, над 300 броя осветителни тела 55 kW озвучителна система, две сцени с обща площ 450 кв.м., на които ще се качат уникални артисти.

„Впечатляващи са артистите, които ще излязат на сцената на „Нощ на звездите“ – големите звезди сестри Колев, които са „Черешката на тортата“ на тазгодишното издание на зрелищното шоу. Те умеят да правят акробатични номера, на които дори мъжете не са способни. Баща им е българин, а майката италианка. Израснали са в Италия и станаха носители на наградата „Златен клоун“ в Монте Карло“, разказва Стаси.

Енчо Керязов с покана за 13-тото издание на „Нощ на звездите“

В „Нощ на звездите“ ще дойдат и други големи звезди на „Цирк дьо Солей“ като Борис Верховски. На сцената ще излязат и Максим Папазов, седмо поколение артист, който работи в Лас Вегас, съпругата му, дуо Васало.

Българинът СтарБой Айвън, който покори световните сцени също сподели емоциите си от предстоящото грандиозно шоу. „Очаквам да е зрелищно и много впечатляващо. Публиката ще станат свидетели на едно спиращо дъха магично шоу. Вълнението е голямо, но най-важна е общата кауза – а именно подкрепата на младите таланти от страна на Енчо Керязов”.

NOVA e медиен партньор на събитието.