Припомнете си историята в документалното риалити тази събота от 17.00 ч.

“Съдби на кръстопът” тази събота по NOVA ще припомни историята на 35-годишната Катя Владимирова, която живее заедно със своя син Кирил. Майката не може да понася интернет технологиите и социалните мрежи, страхува се от пагубното им влияние и забранява на сина да ги ползва.

Катя Владимирова е 35-годишна жена, която живее заедно със своя син Кирил. Тя се е разделила със съпруга си, след като го е хванала в изневяра с по-млада жена, с която той с е запознал в интернет. Оттогава майката не може да понася интернет технологиите и социалните мрежи и забранява на сина да ги ползва.

Стига се до крайности – Катя конфискува лаптопа и телефона на Кирил, поради неговото неспазване на майчината забрана. Катя си позволява да прави дори забележка на неговите съученици, че ползват смартфони в училище. Майката влиза в конфликт с родителите на децата, както и с класния ръководител на сина си. Междувременно обаче Михаил, баща на ученичката Мария, подкрепя антитехнологичната идеология на Катя и двамата се  сближават, санкционирайки непрестанно своите деца. Мария и Кирил обаче се харесват и не след дълго излизат заедно на кино. Катя обаче пристига непосредствено преди началото на филма, вдигайки луд скандал и забранявайки на сина си да излиза повече с момичето.

Вманиачената майка предлага на своя съратник Михаил да заживеят заедно не като партньори в живота, а за да контролит децата си, отписвайки ги от училище. Михаил отказва да приеме безумната идея. На следващата сутрин обаче Катя решава да затвори сина си вкъщи, забранявайки му да отиде на училище.

Ще стигне ли до крайност една маниакално депресивна жена? Ще успеят ли Михаил и дъщеря му Мария да помогнат на оказалия се в беда Кирил? И какви са причините за нейната фобия от интернет?

Не пропускайте епизода на “Съдби на кръстопът” тази събота от 17.00 ч. по NOVA.