Гледайте криминалната комедия на режисьора Крис Адисън тази неделя от 22.30 ч. по NOVA

В неделната вечер зрителите на NOVA ще могат да проследят преобразяванията и перипетиите на  Ан Хатауей и Ребъл Уилсън в изключително забавната комедия „Мошенички от класа“. Двете влизат в ролите на жени, концентрирали целия си потенциал върху идеята да властват над мъжете с единствената цел да се сдобият с колкото се може повече… пари. 

Лентата разказва за бляскавата Джоузефин Честърфийлд (Ан Хатауей), която живее в разкошно имение в Бомон сюр Мер. Тя печели парите си като мами лековерни богати мъже, които среща в казина от висок клас. При едно свое пътуване Джоузефин забелязва Пени Ръст (Ребел Уилсън), австралийка, която също като нея мами мъжете. Техните методи са различни, но и двете са изключително талантливи в това, което правят.

Първоначално Жозефин решава да вземе Пени под крилото си и да я обучава, но това не продължава за дълго. Бомон сюр Мер е достатъчно голям, но само за една измамница.
Двете решават да направят облог и първата жена, успяла да измъкне 500 000 долара от технологичен наивен милиардер (Алекс Шарп), ще спечели войната за територия. Ще завършат ли с успех манипулативните им стратегии  или ще бъдат увенчани с грандиозен провал? Ще обединят ли силите си двете изпечени мошенички и възможно ли е следващите им завоевания да се превърнат в най-успешните им „бизнес проекти“, предстои да разберем в неделя вечер.

Не пропускайте криминалната комедия „Мошенички от класа“ на режисьора Крис Адисън тази неделя от 22.30 ч. по NOVA

Редактор: Райна Аврамова