Бедстващите Храбри спечелиха огън, но не и хранителни запаси

Изненадващ обрат беляза първата битка на капитаните в “Игри на волята” този сезон. След като изоставаше с повече от една обиколка от лидера на Дръзките Светлин, бизнесменът Раду Шуляк успя да обърне играта в своя полза и постигна трета поредна победа за Силните.

Сблъсък на капитаните в “Игри на волята” тази вечер

Индивидуалният двубой постави на преден план издръжливостта, точността и търпението на тримата воини. Няколко малки, но ключови грешки от страна на капитана на сините Светлин, позволиха на опонентите да стопят преднината му и в крайна сметка го лишиха от първото място. То бе завоювано от лидера на зелените - Раду. За своя награда той избра да осигури предимство на племето си преди номинационната битка утре вечер.

Новите обитатели на Блатото - Храбрите, също получиха шанс да играят за облаги, а наградата във втората битка за вечерта беше огън и храна. Актьорът Станислав, компютърният специалист Мартин и професионалната плувкиня Габриела бяха избрани да се борят за потенциалните блага, но единствено Станислав успя да подобри поставения от Раду рекорд на трасето от 46:16 минути, осигурявайки огън за своите съплеменници.

„Игри на волята“ е хитът на есенния телевизионен сезон

Утре в най-мащабното приключенско риалити предстои първата номинационна битка между трите племена. Победителите ще се спасят, а загубилите ще се срещнат с водещата Ралица Паскалева край огъня.

Гледайте премиерния епизод на “Игри на волята” в сряда, 18 септември, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .