Първият номинационен дуел за сезона противопоставя Дръзките, Гордите и Силните в нова битка

Войната на племената в шестия сезон на най-мащабното приключенско риалити “Игри на волята” започва тази вечер от 20:00 часа по NOVA. Горди, Силни и Дръзки ще се изправят едни срещу други в битка за спасение, а загубилите ще трябва да застанат пред водещата Ралица Паскалева край огъня за първия си племенен съвет.

Бизнесменът Раду Шулек грабна победата в първата капитанска битка в “Игри на волята” 6

Сблъсъкът между трите племена ще бъде сред най-трудните в историята на предаването и ще наказва всяка допусната от участниците грешка изключително сурово.

Сблъсък на капитаните в “Игри на волята” тази вечер

В лагерите на отборите вече започват да се зараждат първите коалиции и конфликти, а редица от играчите не подозират, че носят мишена на гърба си, поставена от някои от най-близките им хора.

Кое племе ще се спаси и кое племе ще изгори в огъня на номинациите, гледайте в новия епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .