Силните и Дръзките излизат в решаващ дуел за спасение

Безгрешното племе на Силните ще излезе в битка за спасение срещу отбора на Дръзките в новия епизод на най-екстремното риалити “Игри на волята” тази вечер от 20:00 часа по NOVA. Предвождани от своя капитан Раду, Зелените ще опитат да запишат най-добрия старт в историята на приключенското предаване, преследвайки своята пета поредна победа.

Четвърта поредна победа за Силните в “Игри на волята”

Две чисто нови арени очакват Силните и Дръзките, а индивидуални гладиаторски сблъсъци ще изпитат силата и стратегическото мислене на всеки от тях. Крайната победа ще означава безопасност, а загубата - сигурни номинации.

Войната на племената в “Игри на волята” започва тази вечер

Междувременно играта за надмощие в племето на Гордите ще достигне нова връхна точка, а словесните пререкания между професионалния войник Димитър и капитана на жълтите - Кралев, ще доведат до поредни разединения при настоящите обитатели на Брега на отчаянието.



Ще продължи ли победната серия на Силните, ще успеят ли Дръзките да се спасят и коя коалиция ще надделее при Гордите, ще разберете в премиерния епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .