Избухливата Косара и ексцентричната Кристи ще влязат в разпален спор

Нов провокиращ епизод на Big Brother очаква зрителите тази вечер от 22:00 ч. по NOVA. Емоциите в най-популярната къща са нажежени до краен предел след първата елиминация, а ексцентричната Кристи предизвика обществена дискусия след желанието си да напусне Къщата заради липса на удобства. Тя ще проведе задълбочен разговор с един от съквартирантите, а реакцията ѝ след него ще изненада всички. Кристи ще стане част и от словесна престрелка с избухливата рапърка Косара, която ще тества нервите на всички в Къщата.

След първата елиминация: Защо алфа мъжкарят Николай отпадна от Big Brother?

Любовната история между културиста Виктор и бившата гимнастичка Теодора започва да става все по-заплетена и сложна за двете страни. В разговор с “Мис Плевен” 2015 Ванеса, младият мъж ще трябва да признае колко силни чувства изпитва. Дали обаче Теодора има интерес към него, или има друг мъж в живота ѝ?

Започна подкастът на Big Brother - “Голямата сестра”

В съботния елиминационен лайв отпадна 22-годишният доставчик на храна Николай. Той получи най-малка подкрепа от публиката в приложението на NOVA PLAY. След изгонването си беше гост в първия епизод на подкаста “Голямата сестра”.

Приключението Big Brother продължава тази вечер от 22:00 ч. по NOVA.

Гледайте епизодите на “След Игрите Podcast” в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok.  

Редактор: Боряна Димитрова