Певицата препоръча на българските жени да се усмихват всеки ден...

Ищар – звездата на световната поп музика пристигна у нас, за да се срещне с българските си почитатели, както и да уточни някои технически детайли около концертите й във Варна, Пловдив и София, които ще се състоят в началото на месец юни.


Наречена е с име на богиня, а нейният глас събира културата и мистиката както на Близкия изток, така и на Обетованата земя.

Критиката я определя като една от най-успешните певици в целия свят за последните 10 години.


\"Много обичам да идвам тук, защото усещам, че хората чувстват и разбират моята музика, просто защото тя много прилича на тази, която са слушали и с която са пораснали\", сподели Ищар пред камерата на \"Календар\".


Ищар Алабина обожава слънцето. Не само защото го е срещнала за първи път на Обетованата земя, но и защото то я зарежда с безкрайно много усмивки.


А на всички момичета у нас, които понякога се чувстват навъсени, тя даде съвет: \"Жената винаги трябва да бъде облечена в усмивки. Това е най-големият диамант, който Господ е дал на човечеството и по-специално на жената\".


Три паметни вечери предстои да изживеем в началото на месец юни в плен на Ищар – на 3 юни във Варна, на 5 юни в София и на 6-ти в Пловдив.