Една година след края на шоуто двамата разказаха, че животът и отношенията между тях не са се променили след участието им и дори са още по-сплотени и държат повече един на друг...

Едно от най-коментираните семейства в Big Brother Family – Корнелия и Христо Трифонови, бяха специални гости на \"На кафе\" заедно с дъщеря им Деси.

 

Трифонови бяха сочени за негласните лидери в Къщата и всички ги спрягаха за фаворити. Една година след края на шоуто двамата разказаха, че животът и отношенията между тях не са се променили след участието им и дори са още по-сплотени и държат повече един на друг.


\"Единствено в заведението ни идват повече посетители, които искат да ни видят\", допълниха те.


За отношенията им Корнелия сподели, че тя успява да извоюва позициите си, но без много приказки, а с женски тактики и хитрини. Христо обаче е по-строгият родител, сподели дъщеря им Деси.


Често Христо Трифонов се оказваше в центъра на напрежението заради буйния си темперамент.


\"Аз избухвам, но после забравям всичко. Казвам си на момента всичко, но винаги е било провокирано\", оправда държането си Христо.
По думите му нещото, което хората не са видели и е провокирало целия скандал с Анджелика и Радо, е, че на тях Big Brother е давал пари за неизпълнени мисии.


\"Видях такива монтажи, на които се учудих. Изкараха Корнелия, че е жена без мнение. Изкарваха се различни диалози, които нямат нищо общо с действителността\", разказа Христо.