Пакистан изпада в сериозна финансова криза, защото голяма част от хората не си плащат данъците. Затова правителството намери нестандартен начин да убеди и притисне нередовните данъкоплатци да се издължат.

Пакистан изпада в сериозна финансова криза. Eдна от причините е, че голяма част от хората не си плащат данъците. Затова правителството намери нестандартен начин да убеди и притисне нередовните данъкоплатци да се издължат. Оказа се, че методът действа безотказно.

Когато Рифи си слага червилото сутрин, тя не изглежда по начин, който ще ви разчувства. Но гримът е част от нейната професия - една от най-необичайните в страната. Може би вече сте се сетили, че Рифи се е родила момче. Но от 10-годишна възраст носи рокли и всички смятат, че е жена. А това се оказва много полезно за държавата Пакистан и войната й срещу онези, които не си плащат данъците.

Трансексуалната Рифи е данъчен инспектор в Карачи. С нея работи и Коан - също аутсайдер в мюсюлманското общество.

Шефът им смята, че клеймото на неудачници им помага да увеличат приходите в държаваната хазна. Видът на необичайния екип данъчни кара хората да се притесняват и да се чувстват неудобно.

Тактиката е проста: \"Имате 24 часа, за да платите. Ако не, ще дойдем шест момичета и ще танцуваме\".

Пакистан отчаяно се нуждае да събере пари от данъците, а законът не е достатъчно добър, за да принуди хората да плащат. Така, на данъчните им остава само едно - Рифи и нейните приятелки.