Специално за \"Календар\" - съветите на редовен победител в играта...

Как да спечелим джакпот от тотото? Астролози, нумеролози, математици и екстрасенси търсят непрекъснато отговор на този въпрос, както и милиони българи, които всяка седмица пускат своя фиш. Специално за \"Календар\", правилната тактика разкри един от редовните победители в популярната игра.

В тактиката си ни посвети Христо – държавен служител, който по призвание е не само страстен тотолюбител, но и тото победител. Любовта му към играта се ражда от една друга любов ... тази към една тотаджийка.

И ако с тотаджийката нещата отдавна приключили, то с тотото, любовта на Христо продължава вече близо четвърт век. За това време, той има повече от 10 печалби на стойност над 10 000 лева. Само от началото на тази година, вече е напред с 21 000 лева от спортния тотализатор.

Печелившата стратегия е да се играе не само с една комбинация, а да се играе с фишове, в които се комбинират повече от 6 числа.

С Христо правим следната сметка: ако попълним 6 числа в 6 от 49, шансът да спечелим джакпота е 1 към 18 милиона. Ако попълним 11 числа, възможността да спечелим става  1 към 100 000 или - 100 пъти по-голяма. Трябва обаче да се примирим, че фишът ще ни струва доста повече - вместо 1,20 лева - 33 лева. 

Христо разбива и още един тотомит - че ако попълним датите на рождени дни, сватби и годежи, джакпотът ни е в кърпа вързан.

Стратегията на Христо не е да мисли числата предварително, а в момента да попълването на фиша да избира числата, на които погледът му се спира. Следвайки тази стратегия, той често прибавя към държавната си заплата и солидни тотоприходи, които харчи предимно за себе си и семейството си.

Във всеки случай - печелившата комбинация е в щастието - по възможност - с няколко нули отзад.