Засякохме една от най-популярните носителки на титлата \"Мисис България\" по време на заснемането на секси фотосесия. На нея демонстрира перфектна форма за лятото...

Коктейли в ярки цветове, знойни погледи, сластни устни, полупрозрачни тоалети и много слънце.

 

Засякохме една от най-популярните носителки на титлата \"Мисис България\" по време на заснемането на секси фотосесия.

 

Въпреки че в момента Маги Желязкова не се изявява на екран, красавицата не спира активна работа по различни модни проекти.

 

Тя позира пред фотообектива на Велислава Каймаканова, демонстрирайки перфектна форма за лятото. Ефирните й рокли успяха да разпалят въображението дори и на случайните минувачи.

 

Самата Маги сподели, че дължи изваяното си тяло на ежедневен спорт и леки храни. Оказа се, че екзотичните коктейли също присъстват в менюто й. Магнетичната дива успя на 100% да пренесе морското настроение в центъра на София.

 

Чаровната \"Мисис България\" винаги е била известна не само с външния си вид и темпераментен характер, но и с изявено мнение по актуални въпроси.

 

Водещата отказа интервю, но тайнствено загатна, че съвсем скоро можем да очакваме нови грандиозни изненади от нея. Какви точно обаче предстои да разберем.

 

А скоро ще можете да видите как Маги Желязкова се изявява като добра домакиня в най-новото предаване на Нова телевизия \"Черешката на тортата\", което стартира на 6 юни от 20.00 часа.