Заради чанта с релефна снимка на пистолет Петя е спряна на летището в Цюрих, а служител й забранява да се качи в самолета, с който трябва да се придвижи до Париж...

На живо в \"На кафе\" журналистът Петя Желева се включи в скайп връзка, за да разкаже за инцидента, който е имала на летището в Цюрих, за \"Дисниленд\" и за неочакваната си среща с Бил Клинтън.

 

Заради чанта с релефна снимка на пистолет Петя е спряна на летището и служител й забранява да се качи в самолета, с който трябва да се придвижи до Париж.

 

Служителите на летището решили, че е опасен пътник и представлява заплаха за останалите. Заплашили я и с арест, ако не изхвърли чантата или не напусне летището.

 

\"Такова грозно отношение не съм очаквала в такава държава\", не скри разочарованието си Петя.

 

Служителят на летището не й се извинил и сега тя има нов билет за полет днес. Този път обаче ще прибере \"опасната\" си чанта в куфара. Петя смята да не остави нещата така и да предприеме действия срещу поведението на служителя от летището в Цюрих.

 

Въпреки лошия инцидент тя с усмивка разказа малко за посещението си в \"Дисниленд\" и препоръча на всеки, който има възможност да заведе детето си там.

 

\"За няколко часа децата попадат в една истинска приказка с много атракции. Останах очарована от това място\", сподели журналиста.

 

Петя разказа и за още едно интересно събитие около нея – неочакваната среща с бившия президент на САЩ Бил Клинтън, с когото били в един и същи хотел.

 

Научете повече във видеото.