Диагнозата е била преплитане на червата, като по думите на лекарите операцията е била успешна.

Тв критикът Васа Ганчева е постъпила днес по спешност в столичния медицински институт \"Пирогов\" с остри коремни болки и е била оперирана.

 

Диагнозата е била преплитане на червата, като по думите на лекарите операцията е била успешна. Очаква се Ганчева да бъде изписана до края на тази седмица.

 

Васа Ганчева се замеси неотдавна в грандиозен медиен скандал, след като бе заснета от скрита камера на екип на предаването \"Станция Нова\", излъчвано всяка събота по Нова телевизия. Материалът показва как Ганчева иска 1000 лв., за да напише хвалебствена статия във в. \"Уикенд \"за предаването на Иван и Андрей, които дотогава тя най-редовно наричаше с презрителното \"хлебарки\".

 

След кратък пазарлък някогашната мастита телевизионерка и кинодеец се съгласява иа 500 лв. хонорар, съветвайки скроилите й капан журналисти да ги осчетоводят като разход за \"консултантски услуги\". След пускането на записа в медийното и интернет пространството в. \"Уикенд\" прекрати сътрудничеството си с Ганчева, списваща до момента ежеседмичната си рубрика \"С вас е Васа\". /БГНЕС