Соломон Паси ще гледаме от 18 до 22 юли в централната новинарска емисия на Нова ТВ от 19:00 ч.

Основателят на Атлантическия клуб в България, бивш министър на външните работи в кабинета на Симеон Сакскобургготски и притежател на най-известния трабант у нас е новият звезден репортер на \"Календар\". Соломон Паси ще гледаме всеки ден от 18 до 22 юли в централната новинарска емисия на Нова ТВ от 19:00 ч.

Понеделник
Отговарят ли детските катерушки на изискванията на Евросъюза и от кога трябва да бъдат приведени към новите критерии?

Вторник
В интервю за \"Календар\" еврокомисарят по търговията Карел де Гухт каза, че е впечатлен от баланса на износа на България за Евросъюза и извън ЕС

Сряда
Шопска салата, кебапче и ракия - това е любимото от нашата кухня за китайския посланик у нас Гуо Йеджоу. Какви са българско-китайските отношения и за приликите в народопсихологията ни...

Четвъртък
От 2017 г. навсякъде в Евросъюза безжичния интернет ще се разпространява безплатно. Къде сме ние и каква е употребата у нас на смартустройствата.

Петък
Какви са местата за прекарване на свободното време в София, спорт и други развлечения..  Как родителите могат да изкарат децата от интернет клубовете.


Първата българска звезда, приела предизвикателството да се включи в \"Звезден репортер\" и да разработи три различни репортажа, е Миро. Първият от тях е излъчен на 18 февруари 2009 г. След това в \"Календар\" се изявиха редица актьори, музиканти, спортисти, политици, журналисти и тв водещи. Николай Василев е първият действащ министър, станал звезден репортер от 20 до 24 април 2009 г.