Защо един щанд за лимонада предизвика обществен дебат и какво се случи?

Американците казват: \"Ако животът ти предложи лимони, направи си лимонада\". Но три момичета от щата Джорджия, решили да изкарат малко пари като продават разхладителната напитка, се оказаха задържани от полицията. Защо един щанд за лимонада предизвика обществен дебат и какво се случи?

Историята започва, когато три момичета отварят щанд за продажба на лимонада, за да съберат пари за билети за местния аквапарк. Но съвсем скоро щандът е затворен от органите на реда, защото децата нямали необходимите за търговска дейност разрешителни.

Постепенно случката получава гласност и обществеността реагира гневно срещу действията на полицията. Местен телевизионен канал решава да подари на момичетата безплатни билети за увеселителния парк. Впоследствие една от най-големите компании за производство на лимонада в Съединените щати плаща за необходимите бизнес лицензи и предоставя на децата безплатно големи количества от безалкохолното, които те да продават през цялото лято. За финал момичета са поканени да гостуват в популярно предаване по национална телевизия.