Репортерът прослушал съобщение, оставено от музиканта след скандал между него и Хедър Милс...

Пол Маккартни обяви, че ще потърси съдействие от полицията във връзка с разкритията за подслушвания на телефона на бившата му съпруга Хедъл Милс. Музикантът ще се обърне към съответните служби веднага след края на лятното си турне.

 

Маккартни беше категоричен, че случилото се е ужасяващо нарушаване на личното пространство, но ще вземе конкретни мерки, едва след като се запознае с всички подробности по случая.

 

Гневът на бившия \"Бийтълс\" беше предизвикан от разкритията, че журналист от британския вестник \"Дейли Мирър\" е проникнал в гласовата поща на мобилния телефон на бъдещата съпруга на Маккартни през 2001 година.

 

Репортерът прослушал съобщение, оставено от самия музикант след скандал между него и Хедър Милс.

 

Въпросното съобщение било прослушано и от популярния водещ на Си Ен Ен Пиърс Морган, който тогава работи като редактор в изданието. Той даже коментира записа в статия, описвайки съобщението като сърцераздирателно, а гласът на Пол Маккартни като самотен и отчаян.

 

Но от друга страна, отрича категорично да е разпореждал хакването на телефона на Милс и да познава лично репортерът, който го е направил.