За първи път Миро пее песен, написана от друг изпълнител...

За първи път Миро пее песен, написана от друг изпълнител. Няма за какво да съжалява, защото резултатът е наистина си заслужава.

 

Макар и само на 23 години, Кристиан Талев, по-известен като Криско, вече може да се похвали с дуети с едни от най-добрите музиканти у нас.

 

В списъка му попадат Елица Тодорова и рок великаните от \"Конкурент\". Типично за шоубизнеса, преди да навлезе в музикалните среди рапърът нашумя със секс клипче, което попадна в интернет и предизвика много гневни коментари. Но както всички знаем – няма лоша реклама.

 

Парчето \"Слагам край\" е прецедент и с това, че в клипа бляскаво завръщане под светлините на прожекторите прави самата Невена Цонева.

 

Първият музикален идол изглежда като Мерилин Монро, но в съвременен вариант. Ролята й е позьорска и не демонстрира целия гласов диапазон, на който е способна.

 

Главната роля е поверена на самия Миро. Режисьорът на клипа прави препратки и към Краля на попа Майкъл Джексън. Черно-бялата визия на видеото още по-драматично ни разкрива за края на една любов.

 

Музиката, текстът и аранжиментът са дело на самия Криско. Дали е почерпил вдъхновение от реалния живот обаче така и не става ясно.