Лепа Брена безспорно е най-известната изпълнителка от някогашната Югославия...

На 3 декември Лепа Брена ще пее у нас, точно в 19.00 часа в столичната зала \"Арена Армеец\". Както преди повече от 20 години, така и този път, тя ще пристигне при своите фенове с хеликоптер.

 

Лепа Брена безспорно е най-известната изпълнителка от някогашната Югославия. Счита се за новатор и емблема на цял един стил, който не признава граници – нито на балканите, нито където и да е било по целия свят.

 

Тя е еднакво обичана и в Белград, и в Атина, в Скопие, Прищина и Истанбул. Почитат я в страната на банките, Швейцария, обожават я и в Германия. В еднаква степен я обичат и в САЩ, Япония, дори и в Австралия.

 

Що се отнася до България – тя е записана със златни букви в спомените на самата Лепа Брена. На 24 юли 1990 година, отново с хеликоптер, тя кацна на стадион \"Васил Левски\", където я очакваха препълнени трибуни и огромно множество наоколо.

 

Казват, че това е най-посещаваният концерт на певицата изобщо в цялата и кариера, като се смята, че е бил видян от около 80 хиляди зрители.

 

Лепа Брена обожава България и всеки път, когато идва у нас, пее много повече от първоначално предвидената програма. Така ще бъде и на 3 декември.