Пълна мистерия, страх и паника плъзват в панелката в квартал \"Надежда\"...

Пълна мистерия, страх и паника плъзват в блока на съседите от сериала \"Етажна собственост\" на \"Идалго продакшънс\" този четвъртък по Нова ТВ.

След като баба Цеца (Надя Савова) вижда подозрителни летящи обекти наоколо,  странните случки в панелката в \"Надежда\" следват една след друга, а съседите вече са убедени, че става въпрос за извънземни. Притеснени, те търсят консултация от специалист по уфология и викат на помощ скандалния психолог Еленко Ангелов, който успява да им втълпи, че извънземните са внедрени сред тях самите и само трябва да ги разобличат.

Положението се влошава още повече една вечер, когато домоуправителят Величко (Явор Гигов) е отвлечен насила от дома си от двама маскирани мъже с черни качулки на главата. По-късно престъпниците дори се свързват с бременната му жена Мими (Милица Гладнишка), за да искат откуп.

Паниката е голяма, но на помощ веднага се притичва военният Джамбазов (Антон Радичев), който както винаги има план за действие. Джамбазов обмисля контраудар срещу насилниците и провежда опасна спасителна операция, в която успява да плени едно от извънземните. Каква изненада го очаква, кой и защо е отвлякъл домоуправителя и ще успее ли да се спаси Величко, ще разберем в \"Етажна собственост\" в четвъртък, 3 ноември, от 21.00 часа по Нова ТВ!