Той се казва Бисер и е с 26 години по-млад от оригиналния Рамбо...

Един от най-близките двойници на екшънзвездата Силвестър Сталоун живее у нас, в Самоков. Той се казва Бисер и е фен на екшънфилмите. 


Българският Рамбо е популярен образ в родния си град. Докато истинският Силвестър Сталоун е оставил зад гърба си 3 съпруги и 5 деца, Бисер Станоев от 11 години се радва на щастлив брак и двама наследници. Почти всеки ден раздава автографи.

Групичка деца минаваха покрай мен. Предполагам, че съм направил впечатление, посочиха ме и аз ги чух, че говорят за Силвестър Сталоун, за Рамбо, за Роки. И се престрашиха децата, дойдоха при мен. Откъде бяха намерили листче химикал и ми поискаха автограф, разказва Бисер.

Изключено е да срещнете Рамбо във фитнеса. Исполинската си фигура той дължи на работата и спорта.

Компютърът в семейното жилище е окупиран от Симеон и Георги. Макар и рядко бащата успява да седне и да отговори на десетките свои фенове в социалната мрежа.

Аз не смея да кажа нищо. Но хората са категорични, че приликата ни е огромна. Също така ми е мечта, ако мога да се срещна със Силвестър Сталоун, да си стиснем ръцете наживо. Да го видя очи в очи, сподели двойникът на звездата.

Истинската тръпка в живота на 39-годишния Рамбо от Самоков се измерва в конски сили. Докато холивудския Силвестър Сталоун снима поредния си екшънфилм и пуска нова модна линия, неговата българска версия е доста по-загрижен за своите мотори.

В гараж Бисер пази своята гордост – спортния мотор, с който наскоро претърпява тежка контузия.

Синът на Рамбо от Самоков също има собствен мотор, с който пори калните писти в околността. Споделя, че на пистата е с баща си и че харесва мотокроса.