Хиляди фенове пяха заедно с финалистите в най-мащабното музикално шоу...

Том Джоунс аплодира изпълнението на мегахита си \"Kiss\", с което финалистите в \"X Factor\" го посрещнаха минути преди концерта му в София. Единствено младите български таланти имаха привилегията да се срещнат и запознаят с изпълнителя на \"Delilah\", \"Sex bomb\", \"If I only knew\" и \"What`s New Pussycat\". Музикалната легенда се поинтересува  за развоя на шоуто, в което участват  Александра, Ангел и Моисей, Богомил, Рафи, Стела и \"Voice of Boys\", за техните планове и мечти.

 

След като си направиха снимка с госта, звездите на \"X Factor\" се сляха с хилядите фенове на Том Джоунс в Арена Армеец. Дори там Боги, Рафи и компания не останаха незабелязани, раздавайки автографи на хората, които ги обичат.

 

Истинска \"X Factor\" истерия обаче се разрази  на следващия ден, когато  над 2000 човека имаха възможността да видят и чуят на живо топ 5, който за първи път се изяви на сцена, различна от тази, която всеки вторник и сряда гледа по Нова ТВ.

 

През цялото време екзалтираната публика пя заедно със своите любимци. Рафи отново доказа, че е изграден артист и шоумен. Моментът, в който Стела се качи на сцената, започнаха  скандирания \"Price Tag\" – песента, с която тя се яви на кастинга на \"X Factor\". След нея Александра удиви за пореден път всички с невероятния си глас, а Ангел и Моисей изнесоха истинско шоу, гарнирано с бийтбокс. На финала Богомил разплака стотиците си фенки още с качването си на сцената.

 

След концерта, повече от два часа, финалистите раздаваха автографи. Феновете плачеха от щастие, снимаха се с тях и им пожелаха успех и след края на шоуто.

 

Деветата седмица на музикално шоу номер 1 ще е посветена на едни от най-великите крале и кралици на световната музикална сцена –  Елвис Пресли, Стиви Уондър, Тина Търнър, Елтън Джон, Майкъл Джексън, Шаде, Ейми Уайнхаус и Лейди Гага.