В \"Карбовски: Директно\" бяха разбулени няколко от мистериите около диетоложката на известните...

В \"Карбовски: Директно\" бяха разбулени няколко от мистериите около диетоложката на известните – Енджи Касабие. Самата тя разкри, че тежи 46 килограма, че е висока 165 см, и че е навършила 28 години.

Завършила съм медицина. Наистина, завършила съм училище малко по-рано от времето, на което по принцип се завършва. Завършила съм 12-ти клас в \"American English Academy\" в София на 13, на 14 бях вече в ИЧС, след това – първи курс \"Медицина\" в Медицинска академия, където в момента и преподавам \"Хранене и диететика\". Това заяви самата Енджи Касабие пред Мартин Карбовски и допълни, че е завършила \"Диетология\" в колеж в Щатите, а в момента специализира.

За мен, честото хранене подобрява обмяната на веществата и води до прием на по-малко количество храна. Когато го няма глада, го няма и бързото ядене, и организмът осъзнава ситостта на време. Така се получава, че храненето по 5 пъти на ден, е полезно, разкри диетоложката. Тя допълни, че по време на нейната диета, е разрешен приемът на алкохол.

Между два и четири дни всеки месец човек може да се запише и да дойде на напълно безплатен преглед. При мен всеки пациент има право да си избере дали иска да си получава храната, приготвена от нас, или иска самостоятелно да си я приготви. Резултатът е абсолютно еднакъв. По принцип 5-кратните хранения струват 35 лева на ден, разкри Енджи Касабие.

Диетоложката разкри пред Мартин Карбовски още нещо интересно - има си приятел, който също е лекар и който тежи около 100 килограма, висок е 186 см. и не спазва никаква диета.

 

Какво има и какво няма в диетата на Енджи Касабие, помогнала ли е наистина на Бритни Спиърс и Брус Уйлис и други подробности около нея – във видеото.