Богат избор от вещи предлага склада на НАП в Пловдив...

Какво можем да си купим от складовете за конфискувани вещи на Националната агенция за приходите (НАП) и на какви цени? Отговорът на тези въпрос потърси екип на \"Здравей, България\".

Богат избор от вещи предлага склада на НАП в Пловдив. Най-голям е броят на конфискуваните коли. Част от тях са иззети  в полза на държавата, а други отнети заради извършено престъпление.

Освен коли, склада разполага и с богат асортимент от мобилни апарати. Историята на повечето от тях е идентична – попадат в НАП, защото чрез тях са се движели наркоканали.

Повечето от преносимите компютри са служели за фалшифициране на кредитни и дебитни карти. Наред с тази скъпа техника са и няколко резачки, за незаконен добив на дървесина, въдици и хрилни мрежи за улов на риба.

Всички тези вещи могат да се закупят и то на доста изгодни цени. В повечето случаи се продават в комплект по няколко. До скоро желаещите да закупят техника на ниски цени са били много.

До момента най-купувани се оказват благородните метали, а най-скъпата продажба е била на злато. Често пъти в склада попадат и доста нестандартни вещи.

Всеки търг се обявява на интернет страницата на НАП, а до няколко месеца се очаква да бъде отворен и онлайн магазин, от който всеки да може да пазарува  и от вкъщи.