До момента със сигурност номиниран за изгонване е само Орлин...

Първите номинации във VIP Brother 2012 започнаха в сряда вечер в лайв изданието на предаването. Не всички съквартиранти обаче успяха да седнат на стола в Изповедалнята и застрашените от изгонване ще тръпнат в неприятно очакване още един ден. В четвъртък ще разберем имената на трите звезди, които ще се борят за оставане в Къщата тази седмица.

 
До момента е сигурно едно: Орлин Павлов е първият номиниран за изгонване. Това стана факт, след като отборът, чийто капитан бе певецът, загуби една сладка надпревара, организирана от Биг Брадър в сряда вечер.
 
Временните резултати сочат още, че Къци Вапцаров, Аксиния и Багата вероятно също ще трябва да търсят подкрепа от зрителите преди първата знаменитост да напусне Къщата в понеделник, 24 септември.
 
Първите гости, които коментираха представянето на участниците на живо от студиото на VIP Brother, бяха журналистите Венета Райкова, Милен Цветков и поп фолк звездата Камелия. Фаворит на чаровната певица за оставане в Къщата е Владимир Данаилов, а водещата на „Горещо” харесва Ники и Юлиян, „защото са мъжкари”. 
 
Още от живота в Къщата
 
Памела Андерсън избра да прекара специалната вечеря в двора на Къщата с Бони. Симпатията между двете се роди още през първата вечер на Памела във VIP Brother, когато фолкпевицата научи русата звезда да играе кючек и право хоро. Въпреки че Бони не говори английски, двете видимо се разбират и без думи.
 
Уроците на Бони по български традиции продължиха и днес, когато тя се зае да покаже на сексапилната блондинка как се прави баница. Докато готвеха, Бони използва случая да проведе бърз курс по български език, след който Памела се научи да казва “Обичам те, Бони”.
Облечена в българска народна носия, спасителката на плажа покани певицата на специална тайна вечеря в двора на Къщата.
 
Междувременно Съквартирантите обясниха на Памела, че Орлин е секссимвол, а тя призна, че той е по-красив дори от Джъд Лоу. 
 
След провала на мисията “Великите географски открития”, днес Златка отново бе основна тема на разговорите в Къщата. В ролята на защитник на плеймейтката влезе Марияна Попова, докато Кристина Патрашкова продължи да я напада, заради нейната ниска обща култура и начина й на живот.
 
През това време Златка готви в кухнята, а останалите Съквартиранти се възхитиха на кулинарните й умения. 
 
Кой кого номинира до момента, как Памела Андерсън се включи в приготвянето на баница и с кого вечеря сексапилната блондинка – гледайте във VIP Brother на Nova Play.