Мотористите от клуб "Велика България" разкриха доводите си против участието на Ангел Рашков във VIP Brother

Представители на мотоклуб „Велика България” възнегодуваха срещу сина на цар Киро – принц Ангел. Мотористите протестират срещу влизането на т.нар. “принц” в риалити формата на Нова ТВ VIP Brother. Духовете се разбуниха, след като Ангел Рашков заяви в шоуто, че баща му е помагал на всички политици с ромски гласове и лобиране. В социалната мрежа Фейсбук беше създадена групата „Не на циганския принц във VIP Brother”. 


Днес, 22-ри септември, жителите на пловдивското село Катуница, които бяха изненадани от влизането на Ангел Рашков в телевизионното шоу, почитат втората годишнина от смъртта на 19-годишния Ангел и 17-годишния Павел. През 2011 г. тяхната гибел настрои местните хора срещу царската фамилия и селото бе на ръба на безредици. 


Тази сутрин в Катуница беше отслужена панихида, а след това представители на големи български отбори се включиха във футболен мач в памет на двете момчета. Мотористите от клуб „Велика България” също се заканиха, че точно днес ще отидат в Катуница, за да покажат своя протест срещу ромския принц. 


Част от мотористите от клуб „Велика България” гостуваха във „Всяка неделя”, за да обяснят своите доводи защо са против участието на Ангел Рашков във VIP Brother.


Запознайте се с тях във видеото.