Рапърът събра най-малко зрителска подкрепа в предпоследните елиминации

След безпрецедентен вот рапърът Мишо Шамара напуска Къщата на VIP Brother. Биг Ша събра най-малката зрителска подкрепа и напусна завинаги шоуто.

 

При излизането си Мишо сподели, че явно ще трябва да емигрира, след като разбра каква е актуалната политическа и обществена обстановка в страната. Пламен пък за пореден път събра най-високия вот. Останалите номинирани бяха Ирина Флорин, Мира Радева и Станка Златева.

 

Номинираните съквартиранти се изправиха пред много интересни предизвикателства, наложени от VIP Brother.

 

Най-провокативният Съквартирант в Къщата на VIP Brother 2013 Пламен Медаров получи възможност да комуникира с феновете под формата на чат. Социоложката Мира Радева трябваше да защити прозвището „пеещата готвачка“, изпълнявайки съставена от нея песен, докато Съквартирантите й акомпанират.

 

Мишо се превъплъти в ролята на главен редактор на в. "Съквартирантско дело" в мисията си на номиниран. Рапърът назначи като заместник-главен редактор Ваня и като папарак Стойко. Тримата сътвориха и първото издание на печатния орган на Къщата. Първият тираж на вестника пък бе разграбен като топъл хляб от Съквартирантите, които се зачетоха с интерес в бюлетина.

 

Станка Златева получи задачата да посети дома за деца на Отец Иван в Нови Хан. Олимпийката трябваше да приготви сладки за децата, а малко по-късно получи и възможността лично да им ги занесе. Домът, който стана известен с милосърдието на отец Иван, посрещна Станка с отворени обятия.

 

Ирина Флорин трябваше да покаже на Съквартирантите какво означава крайно поведение в общуването. Тя получи нелеката задача да казва по една обида на всеки Съквартирант, а след това без каквото и да било обяснение, да го целува.

 

В крайна сметка зрителите определиха, че Мишо Шамара трябва да бъде изгонен от Къщата. В същото време обаче в нея влезе и ММА боецът Георги Валентинов, който е обвързан със Златка Райкова, която вече се намира в Къщата.