Нова ТВ стартира поредица от ексклузивни уеб проекти

Нова ТВ поставя началото на редица нови уеб риалити проекти, първият от които е „Класици”. Утвърдена като пионер както в телевизионното, така и в дигиталното пространство, медията продължава да създава ексклузивни видео продукции, подходящи за всички съвременни платформи и устройства. „Класици” е поредното доказателство в тази насока. Неговите епизоди зрителите ще могат да следят в запазената територия на младата и активна аудитория – NovaPlay и Vbox7. 

Лице на новия уеб проект е едно от най-свежите присъствия в ефира на Нова ТВ – Даниел Петканов. „Какво е силиконът?” и „Защо трамваите са жълти?” са само част от нестандартните въпроси, които репортерът на „Часът на Милен Цветков” ще задава на хората. Кои обаче са класиците в този проект? Класиците са именно хората и онези случайно срещнати лица, способни да направят най-остроумните и забавни интерпретации по темите, върху които никога не сме се замисляли. 

От тази седмица онлайн потребителите могат да следят епизодите от новия интернет проект в NovaPlay и Vbox7, на адрес http://bit.ly/1hI2LBh

„Класици” –  с нови епизоди всеки вторник, четвъртък и събота – на NovaPlay и Vbox7.
 
Още информация за ексклузивните онлайн проекти и „Класици” следете на facebook.com/nova.play