Отзиви от Лондон за сериала, чиято премиера е тази вечер по Нова ТВ

Какви са отзивите сред британците за сериала „Имението Даунтън”, чиято българска премиера е на 17 декември по Нова ТВ? Това научихме от Ралица Янкова, която във видеовръзка в „На кафе” разказа за настроенията около успешната британска поредица на местна почва. Ралица е студентка по бизнес управление в Лондон.

„Имението Даунтън” е задължителен в моята програма. Помня когато за първи път излъчиха сериала, как навсякъде хората си говореха за него. В пресата прочетох, че дори Кейт Мидълтън е негова голяма фенка и по време на бременността си е гледала сериите. Мишел Обама също го харесала толкова много, че поканила екипа да посети Белия дом”, разказа Ралица Янкова. 
 
Сериалът е събрал над 10 милиона зрители пред телевизионните екрани. Сред актьорите има редица световноизвестни имена. „Българските зрители сигурно ще познаят Маги Смит от поредицата за Хари Потър. Голяма част от участниците са непознати, но това не значи, че не са страхотни актьори”, коментира студентката. „Те вече са сред най-обичаните звезди на Острова. Моята любимка е графиня Кроули”.
 
Не пропускайте сериала „Имението Даунтън” - премиерата е с двоен епизод на 17 декември от 20.00 ч. по Нова ТВ.