В ролята на репортер Алек Сърчаджиева улавя емоциите на най-скъпите хора на финалистите в Big Brother All Stars

Зрителите ще се изправят пред сериозната задача да изберат победителя в Big Brother All Stars 2013 тази вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ. Лео, Райна, Денди, Златка Райкова и Златка Димитрова ще премерят сили в последната битка в шоуто. Само един от тях ще грабне титлата „Любима риалити звезда на България“. 

Довечера по време на големия финал всяка една от звездите ще получи морална подкрепа от свой любим човек. Сред публиката в студиото ще застанат хората, които имат огромна роля в живота на Съквартирантите и се превърнаха в катализатор са създаването на техните писма.

Най-близките до сърцата на финалистите ще чуят на живо в студиото посветените думи, а Александра Сърчаджиева в ролята на репортер ще проследи събудените емоции от посланията. Как ще се почувстват най-скъпите хора на Съквартирантите, след като чуят специалните писма и какво ще споделят пред Александра Сърчаджиева, зрителите ще видят по време на големия финал на предаването.   

Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат певицата Есил Дюран в защита на Райна,  Маги Желязкова, която ще подкрепи Златка Райкова, журналистката Кристина Патрашкова отново ще се застъпи за Златка Димитрова, оперният певец Юлиян Константинов ще агитира зрителите за Лео, водещата Ива Екимова ще даде своята подкрепа на Денди.  

Кой от финалистите ще се окаже най-обичан от феновете? Коя риалити звезда ще се докаже като победител? Всичко това и още изненади предстоят тази вечер по време на големия финал на Big Brother All Stars от 20.00 ч. по Нова ТВ.