Звездите ще приготвят топли напитки и коледни сладкиши

Тази събота, 21-ви декември, едни от най-обичаните български риалити звезди ще се обединят в името на децата на “Българската Коледа”. Ирина Флорин, Пламен Медаров, Мариан Кюрпанов, Лияна, Мира Радева, Анна Янова и Златка Райкова организират благотворителна инициатива, чрез която ще покажат своята подкрепа и разбиране към темата на кампанията тази година - „За по-малко деца с увредено зрение и увреден слух”.

 

Осемте участници от VIP Brother и Big Brother All Stars 2013 ще бъдат основни действащи лица на „сладък” благотворителен щанд, построен специално за тяхната инициатива до голямата елха на партера на един от най-големите търговски центрове в столицата. На него от 13:00 часа в събота те ще демонстрират показаните в продължение на няколко месеца в ефира на Нова ТВ таланти, но и ще изненадат феновете и с нови и интригуващи умения. Интересен е фактът, че Пламен Медаров е професионален бариста – една нова и все още непозната  професия в България.

 

Именно заради това всички топли напитки, които посетителите на щанда ще си закупят с благотворителна цел, ще бъдат приготвени под неговото строго ръководство. Коледните сладкиши пък ще бъдат приготвени лично от Мариан Кюрпанов и Мира Радева. За празничното настроение много ще допринесат изпълненията на Ирина Флорин, Лияна и Анна Янова. Те ще предоставят за продажба на щанда и свои дискове - „Копринена жена” на Ирина Флорин, „UP” на Ани и DVD Фитнес с Лияна като средствата отново ще бъдат дарени за “Българската Коледа”.

 

Ако искате да подкрепите своите любими риалити звезди в тази благотворителна инициатива и да получите лично коледно послание от всеки от тях – заповядайте на сладкия коледен щанд на 21-ви декември, събота, 13 ч. до голямата елха на партера на Paradise Center.