Нова ТВ ще излъчи на живо благотворителния концерт от 20.00 ч.

На Коледа кампанията „Българската Коледа” събира на впечатляващ концерт-спектакъл в Народния театър „Иван Вазов” популярни български певци, артисти и водещи на Нова ТВ, БНТ и bTV, обединени от една добра кауза – бъдещето и здравето на децата ни.

Тази година Нова ТВ е основен медиен партньор на мащабната благотворителна инициатива, която се провежда под патронажа на президента на Република България.

Неизменна част от концерта ще бъдат популярни лица от трите телевизии. Те ще разкажат личните истории на най-нуждаещите се от подкрепа деца и ще споделят със зрителите ценна информация и факти за тазгодишната тема на „Българската Коледа” – „За по-малко деца с увредено зрение и увреден слух”.

За да подкрепят каузата, един до друг ще застанат едни от най-обичаните български изпълнители от няколко поколения: Йорданка Христова, Орлин Горанов, Любо Киров, ансамбъл „Чинари”, квартет „Славей”, трио „Сопрано”, X Factor-ите Жана Бергендорф, Ана-Мария и Людмила Йовчева, Богдана Петрова, Рафи и малките таланти от Бон-Бон.

Благотворителният концерт започва в 20.00 ч. тази вечер и ще се излъчва на живо по Нова ТВ.

Вижте повече във видеото тук.