Журналистическият тандем Слави Ангелов и Валерия Велева в „Стани богат”

„Твърдо сме решени да изкараме 250 лв.” – с това обещание започват играта си в „Стани богат” актьорите Китодар Тодоров и Силвестър Силвестров. И не само го спазват, но стигат дори още по-напред и доказват, че могат умело да играят с големите суми. Двамата сядат на стола на богатството в понеделник, 17 февруари, когато на изпитание ще бъдат подложени знанията им по химия, изобразително изкуство, футбола и дори гръцката митология.

 

С изключително чувство за хумор, но и желязна логика и ерудиция, двамата отговарят на въпросите на Ники Кънчев, като не пропускат да разкажат и някои от своите най-колоритни истории. Като например, как като малък Китодар редовно следял ски състезания и Формула 1, за да гледа как „хората се пребиват”… после обаче спрял, защото решил, че не е нормално. 

 

Силвестър пък доказва, че все още разбира от изобразително изкуство и графика – специалността, която е завършил. В името на благородната кауза и най-новата социално-отговорна инициатива на Нова – Game Changers, двамата дори ще влязат в „битка” с кучетата на Зевс. Кой обаче ще надделее? До колко висока сума ще стигнат и как лайнерът Куин Мери ще пресече играта им?


Другата двойка, която ще видят зрителите в студиото на „Стани богат” в понеделник, е журналистическият тандем Слави Ангелов и Валерия Велева. Играта на двамата журналисти започва сериозно – как са избрали журналистиката за своя професия, какво мислят за жълтата преса, какво помнят от първите си срещи с подземни босове и сериозни събеседници. Кои са били най-тежките им интервюта и защо някои от тях са приличали на истински двубои? Какво трябва да дадеш, за да получиш информация, и как Кастро, Мусолини и Чаплин се оказват сериозно изпитание?


Отговорите в „Стани богат” – понеделник, 17 февруари, 20:00 часа по Нова телевизия.