Специалното издание на „Събуди се” продължава до 11.00 ч. по Нова

Деня на изборите в ефира на Нова ще открие в 7.00 ч. предаването „Събуди се и гласувай” с водещ Мирослава Иванова. Специалното издание на „Събуди се”, което в неделя ще продължи извънредно до 11.00 ч., задава въпроса познава ли се изборният ден по сутринта и какви са първите анализи и прогнози. В предаването очаквайте включвания на репортерите на Нова по света и у нас - от Бургас до Бурса, от Враца до Лондон, от Плевен до Ню Йорк.

И още - гласуване във VIP Brother – на живо зрителите ще разберат как и къде гласуват Съквартирантите и какви са резултатите в Образцовия дом.

„Говори България” – Ани Салич и Николай Дойнов, продуцентът Яна Пенкин.

Да гласувам или не? Дончо Дудев срещу Андрей Слабаков.

Не продавайте гласа си, струва скъпо – как се гласува на две места? Шокиращи разкрития от репортерите на Нова. В студиото Васил Иванов, Тихомир Безлов и Калин Славов от „Прозрачност без граници”.

Имаше ли кампания по време на кампанията? Очаквайте коментарите на Светлана Джамджиева, Нана, Харалан Александров и Краси Ванков.

След утрешния ден – учителката Миглена Манчева, актьорът Веселин Калановски, кардиологът доц. Иво Петров, треньорът на националния ансамбъл по художествена гимнастика Ина Ананиева.

Гледайте „Събуди се” в деня на изборите, 5 октомври, от 7.00 до 11.00 ч. сутринта.