Само парите ли интересуват жените в една връзка е въпросът, който повдига документалното риалити тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Меркантилни ли са жените и само парите ли ги интересуват в една връзка? Този въпрос ще повдигне епизодът на „Съдби на кръстопът” тази вечер от 21.00 ч. по Нова, когато зрителите ще видят как съпруга не само разорява мъжа си и настройва дъщерите си срещу него, но изправя семейството пред риск от разпадане.

Историята започва щастливо – 52-годишният Милен живее в хармония с красивата си съпруга Дария и двете им дъщери. Макар на 36 години, откакто се е омъжила, тя не е работила. Не се е и налагало, защото Милен винаги е работил като строителен инженер, печелил е доста добре и е осигурявал луксозен живот за семейството си. Животът им обаче претърпява обрат, след като фирмата на Милен фалира и той е съкратен от работа. Съпругата и децата му отказват да приемат новата реалност и продължават да изискват лукса, на който са свикнали с години. Фалиралият съпруг е шокиран от неразбирането и меркантилността, които среща у дома.

Опитите на Милен да поиска подкрепа от най-близките удрят на камък. Вместо да му помогнат, като ограничат своите прищевки, дъщерите и съпругата му го нападат с обвинения, че един мъж и баща е длъжен винаги да осигурява висок стандарт. Равносметката за Милен е ясна – той разбира, че семейството му го обича, единствено когато носи достатъчно пари. 

Обратите не спират дотук. След като остава сам, Милен се връща в бранша и възстановява високия си стандарт на живот. Дали обаче е готов да приеме Дария обратно след житейския урок, който научава? 

Отговорите зрителите ще разберат в епизода на документалното риалити „Съдби на кръстопът” – тази вечер от 21.00 ч. по Нова.