Изключително актуална тема в епизода на „Съдби на кръстопът” от 21.00 ч. по Нова

Изключително актуална тема ще поднесе на зрителите днешният епизод на „Съдби на кръстопът”. Историята ще разкаже за жена, която разорява съпруга си и се интересува единствено от парите му. 

Сред зрителите на Нова въпросът „Меркантилни ли са жените” предизвиква различни мнения. От „Определено да” до „Не полът определя меркантилността” са преобладаващите мнения. Други пък коментират, че меркантилността и лицемерието са черти, присъщи за българина. „Имаш ли – си уважаван и ценен. Нямаш ли – вече не струваш”, обобщава Facebook потребител. Според други, въпросът трябва да бъде не „Меркантилни ли са жените”, а „Меркантилни ли са хората в своите отношения”, застъпвайки тезата, че стремежът единствено към финансови облаги зависи от самия човек и неговия характер, а не от това дали си мъж или жена.

С думите „Жал ми е за него” не малко хора изразиха и съчувствието си към мъжа в епизода на „Съдби на кръстопът”. Как ще завърши неговата история и дали ще се съвземе след предателството на съпругата му – зрителите ще разберат тази вечер от 21.00 ч. по Нова.