Електрификация плюс съветска власт е положението в Къщата

 

Електрификация плюс съветска власт е положението в къщата на VIP Brother. Проблемите трябва да се решават със здрава ръка - това е мотото на психотерапевт Захажаева. Когато не помогнаха думите, тя реши да действа кардинално с една от любимите си и безотказни терапии, а именно електрошоковата. 

 

Факт е, че повечето участници тази година имат нужда от охлаждане на страстите. Един от най-разпространените методи за лечение на пациенти с психични проблеми е електрошоковата терапия. Тя помага при проблеми като депресия, агресивно поведение, склонност към насилие, както и за лечение на мании.

 

За тази цел всички съквартиранти, с изключение на Людмила, трябваше да сложат усмирителни ризи. По тях потече и истински ток. Същинската част от мисията подложи звездите на тежко физическо, психическо и интелектуално изпитание.

 

От Елена Кучкова и Wosh МС зависеше дали по усмирителните ризи на съквартирантите ще потече ток. За тази цел те трябваше да отговарят на въпроси от учебниците от първи до четвърти клас по история, география, български език и математика. При всеки грешен удар следваше токов удар.

 

Как се справиха двамата – вижте във видеото.