Животното обикаля в района на Червения площад във Варна от няколко дни. Подозират футболен фен или хлапе

 

Боядисаха котка в зелено, пише вестник „Телеграф”. Подозират футболен фен или хлапе. Котката обикаля в района на Червения площад във Варна от няколко дни. Това е поредната гавра с беззащитни същества по улиците на морската столица, възмущават се природозащитници. 

 

На Никулден продават и риба, и магазини, пише на първата си страница вестник „Новинар”. Павилион за печена скумрия на тезгяха за 5000 евро, допълва изданието.

 

"На Никулден тази година ще се продава не само риба, а и цели магазини за морски дарове. Рибни павилиони масово се разпродават в дните преди празника. Въпреки че точно на 6 декември браншът си поема глътка въздух и именно тогава има потенциал за добра печалба, много от играчите в сектора предпочитат да се разделят с бизнеса си именно преди празника, показа проверка на „Новинар”. Според експерти причината е, че именно в дните преди Никулден интересът е фокусиран върху рибата. През останалото време на годината този пазар не реализира голям оборот и никой няма интерес да купи подобен бизнес. Последната оферта за продажба е от 2 декември и е за рибен магазин за 5000 евро”, пише „Новинар”.

 

Ето и останалите теми в днешния печат:
 

В. "Труд": Бойко Борисов иска „Южен поток”
В. "24 часа": Брюксел ни пуска 1,4 млрд. лв. и в Шенген
В. "Стандарт": Бойко разнежи Брюксел 
В. "Сега": Брюксел даде кураж и обещания за 4,5 млрд. евро на премиера Борисов
В. "Телеграф": Влизаме в гимназия и след Х клас
В. "Монитор": Правят копия на короните на българските царе
В. "Капитал": Проблеми по български
 

Още любопитни подробности от печата гледайте във видеото.