Big Brother All Stars ще покаже на съквартирантите, че "На Коледа стават чудеса"

Съквартирантите в Къщата на Big Brother All Stars определят Петя Буюклиева като противоречива личност. Някои от тях заявяват открито позицията си и казват в очите на певицата какво мислят за нея. Други се въздържат от откровеност и коментират в разговори с останалите поведението на Буюклиева. 

 

Самата тя силно се развълнува от видеата, които Big Brother й показа по време на мисията „Кое е числото?“. Петя прие най-лично думите на „майката” в Къщата Катерина Евро. Тази вечер зрителите на Нова телевизия ще видят как певицата ще излее мъката си пред Тодор Славков и ще се закани да отмъсти на Катето за казаните думи. Така и ще стане. 

 

Малко по-късно Петя ще обвини Катя в непристойно поведение и това ще взриви най-голямата бомба в Къщата за този сезон. 

 

Тази вечер Big Brother ще съобщи на съквартирантите каква е голямата награда. Това ще възвърне състезателния дух и спортна злоба. 

 

Последната седмична мисия в Big Brother All Stars се казва "На Коледа стават чудеса”. В нея съквартирантите ще трябва да станат по-добри, да поправят грешките, които са направили и да пренесат коледния дух в Къщата. Най-силният мъж и най-грижовната жена, според останалите, трябва да влизат в ролята на Дядо Коледа и Снежанка, а останалите ще се задоволят с ролята си на джуджета.