Престоят й в Къщата бе съпътстван с бурни емоции и немалко скандали

 

Петя Буюклиева напусна Big Brother All Stars дни преди финала. Престоят й в Къщата бе съпътстван с бурни емоции и немалко скандали.

 

Със скандал певицата напусна и шоуто. Тя отказа да остави багажа си и да излезе за една минута. Петя Буюклиева се противопостави на Big Brother и нареди на мъжете в Къщата да й изнесат куфарите.

 

В началото на вечерта с най-много зрителски симпатии бе спасена Катето Евро. След това зрителите спасиха Тодор и Ники Китаеца. Така редом с Петя Буюклиева за оставане в шоуто се бореха Калина, Христо и Емил.

 

"За да стигна до финала не ми достигна начина, по който са ме представили. Хора, не вярвайте на всичко това, което ви показват, защото истината е някъде другаде", призова от сцената Петя Буюклиева.

 

На въпрос кой трябва да спечели Big Brother All Stars тя заяви, че неин фаворит е Ники Китаеца, защото е честен и се е раздал в шоуто.

 

Пред зрителите полуфиналистите разказаха какво научиха за себе си през едномесечния си престой в Къщата. Домсъветът се събра, за да заседава за последен път този сезон. Евгени Минчев, Албена Вулева, Ива Екимова и Маги Желязкова обсъдиха поведението на съквартирантите, основните сюжетни линии, обратите и личните предизвикателства, пред които се изправиха участниците. Те зададоха и редица въпроси на застрашените от изгонване.

 

А кой ще спечели шоуто ще разберете в понеделник, 15 декември, на големия финал на Big Brother All Stars 2014.